Produse pentru săgeți din oțel pentru cățărători (12)

Tortiglioni din semolă de grâu dur 500g

Tortiglioni din semolă de grâu dur 500g

500g de semolă de grâu dur tortiglioni
Ravioli Tortelloni Spanac si Mozzarella

Ravioli Tortelloni Spanac si Mozzarella

Tortelloni cu mozzarella și spanac oferă o combinație de gust și ușurință, ideală pentru cei care iubesc umpluturile slabe și caută o alternativă la clasicii tortelli umpluți cu carne. Mozzarella, împreună cu ricotta, oferă cremozitate și consistența perfectă pentru acești tortelloni, înfășurați într-o foaie de aluat verde cu spanac.
PAPPARDELLE - PAPPARDELLE CU OU

PAPPARDELLE - PAPPARDELLE CU OU

PAPPARDELLE CU OU
Pesto cu Sos de Anșoa

Pesto cu Sos de Anșoa

O rețetă unică, născută din combinația pricepută a ingredientelor simple și autentice.
Frigărui cu rulouri de sardine în stil Beccafico

Frigărui cu rulouri de sardine în stil Beccafico

Cine dintre voi a fost în Sicilia fără a se opri într-unul dintre restaurantele sau trattoriile sale pitorești? Cu siguranță toată lumea a auzit de aceste celebre sardele umplute. Încercați și versiunea noastră practică și modernă: frigărui apetisante de împărtășit atât în picioare, cât și la masă.
Paste Tagliatelle cu Ou

Paste Tagliatelle cu Ou

Tagliatelle all'uovo proaspete sunt un format de paste lungi renumit în întreaga lume pentru consistența, gustul și dimensiunea sa. Sinonim cu bucătăria emiliană, este extrem de versatil și poate fi utilizat în nenumărate preparate. Este ideal cu ragù (sos de carne), sos de ciuperci sau sos de trufe, și este la fel de delicios cu sosuri simple de roșii.
EURO 4,20 pe bucată PASTA GAROFALO FUSILLI N.63 KG 3 PASTA DI GRAGNANO IGP

EURO 4,20 pe bucată PASTA GAROFALO FUSILLI N.63 KG 3 PASTA DI GRAGNANO IGP

Încă de la începutul procesului de producție, atunci când semolina de grâu dur este frământată cu apă, preocuparea noastră este să respectăm cât mai mult materia primă pe care am selectat-o cu atâta grijă. Atenția acordată aluatului determină, de fapt, porozitatea produsului final (adică calitatea pastei de a se lega de sos). Obiectivul pe care îl avem în minte în această fază este, de asemenea, acela de a menține culoarea naturală a grâului. Respectul, în acest sens, înseamnă evitarea unei temperaturi a apei prea ridicate, care ar compromite calitățile originale ale semolinei și utilizarea unor cantități mai mari de apă pentru a garanta porozitatea care distinge Pasta Garofalo. CONFEZIONE 4 X 3 KG PREZZO 1 CONFEZIONE EURO 4,20 1 PALLET 48 CONFEZIONI DA 4 SCADENZA 05/09/27 MINIMO D 'ORDINE 30 PALLET
Compostyle® SGC-100

Compostyle® SGC-100

Mașină pentru transformarea deșeurilor organice domestice în compost fertilizant Te-d. Procesul se desfășoară prin fermentație cu microorganisme termofile în 24 de ore. Reduce greutatea deșeurilor organice cu 90%. Compostyle® SGC-100 are o capacitate de transformare de până la 100 kg pe zi. Este ideală pentru activități mici, medii și mari.
EURO 4,60 pe bucată De Cecco Mezze Penne Rigate 3 kg Paste din semolă de grâu dur

EURO 4,60 pe bucată De Cecco Mezze Penne Rigate 3 kg Paste din semolă de grâu dur

Din 1886 avem o misiune importantă: să creăm cu măiestrie o pastă inconfundabilă, continuând fără compromis o tradiție. Realizări, progrese, perfecționări ne împânzesc istoria și ne permit, zi de zi, să aducem pe mesele din întreaga lume plăcerea autentică a bucătăriei italiene. Povestea De Cecco începe departe. În 1831, Italia nu era încă unită, iar Nicola Antonio De Cecco își începe activitatea de morar la Fara San Martino. CONFEZIONE DA 4 X 3 KG 1 CONFEZIONE DI 3 KG = EURO 4,60 1 PALLET 48 CONFEZIONI DA 4 SCADENZA 29/09/2027 MIMINO D'ORDINE 30 PALLET
Pesto de busuioc genovez Dop 180 G

Pesto de busuioc genovez Dop 180 G

Pesto Genovez Calvi DOP 180 g este preparat conform rețetei autentice liguriene. De fapt, conține ulei de măsline extravirgin, busuioc cultivat în Liguria (Basilico Genovese DOP), nuci de pin, usturoi și Grana Padano. Comparativ cu pesto-ul făcut în casă, sunt adăugate doar acid citric (acidifiant) și acid ascorbic (antioxidant). Fără caju, germeni de grâu sau alte ingrediente străine tradiției liguriene. Pesto Genovez Calvi DOP 180 g are o culoare verde intensă și se caracterizează printr-un gust proaspăt și delicat. Eticheta produsului În secțiunea 'Atașamente' veți găsi eticheta cu datele nutriționale și alte informații despre produs. Cod: PESTO 180
Ceapă Borettane în Ulei de Măsline Extra Virgin 280 g

Ceapă Borettane în Ulei de Măsline Extra Virgin 280 g

Ceapă verde Borettana de calitate delicioasă în ulei de măsline extravirgin. Preparată proaspăt și imersată într-un ulei de măsline extravirgin de calitate, la care se adaugă o notă de piper roz. Eticheta produsului În secțiunea 'Atașamente' veți găsi eticheta cu datele nutriționale și alte informații despre produs. Asocieri Cepele Borettane în ulei extravirgin pot fi consumate ca atare, în mod natural, ca aperitiv, dar mai ales sunt un excelent antreu și un excelent garnitură, posibil reîncălzite, pentru preparatele din carne. Metoda de păstrare Se păstrează într-un loc uscat și răcoros, departe de sursele de căldură. Odată deschis, se păstrează în frigider (+4°C) și se consumă în termen de 3 zile. Cod: CIPO 330
Cavatelli cu Sardine și Fenicul

Cavatelli cu Sardine și Fenicul

Îmbogățiți oferta dumneavoastră cu cavatelli sarde și finochietto, o rețetă care pornește de la ingredientele pământului nostru pentru a da naștere unui amalgam de tradiții culinare din diferite colțuri ale Italiei. Realizate cu cele mai bune materii prime, vor oferi clienților dumneavoastră o călătorie plăcută în gust.